logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Al 60 jaar een begrip in de regio

60 jaar Versteegen Auto's

In 1964 liet Gerard Versteegen aan de Europaweg in Zoeterwoude-dorp een bedrijfspand bouwen. Hij ging er auto’s repareren en nieuwe en tweedehands auto’s verkopen. Versteegen Auto’s was geboren!

Gallery Image 0

De jaren erna

Het bedrijf groeide. Eind jaren tachtig trad Pieter Versteegen, de oudste zoon, toe tot de directie. Later volgden de broers Gert-Jan en Corné dat voorbeeld waardoor een echt familiebedrijf ontstond.

Gallery Image 1

De familie Versteegen

-
Gallery Image 2

De verhuizing naar een ander pand

-
Gallery Image 3

2005, de bouw van ons huidige pand

De groei van het bedrijf zette door. In 2005 hebben wij aan de Europaweg een geheel nieuw, modern bedrijfspand gebouwd.

Voorzien van de meest geavanceerde faciliteiten kunnen wij doen waar onze deskundigheid en passie liggen: auto’s van de meest uiteenlopende merken onderhouden, repareren en APK keuren. Tevens kunnen wij u helpen voor het repareren van (ruit)schades aan uw auto.

Gallery Image 4
back.svg
nxt.svg

Welkom bij Versteegen Auto’s

Versteegen Auto’s telt 12 werknemers. Het merendeel van hen is al tientallen jaren aan ons bedrijf verbonden.

Ons pand telt twee grote showrooms, waarin alle occasions staan. Een milieuvriendelijke wasstraat, wasboxen en een tankstation waar u zelf kan tanken en afrekenen met uw pinpas en voordeel krijgt op de wasbeurt van uw auto.

Ons bedrijf dat zes dagen in de week geopend, het tankstation en wasgelegenheden zelfs zeven dagen in de week.

Versteegen Auto’s

De naam Versteegen Auto’s is een begrip in de regio. Dat de klanten tevreden zijn, blijkt uit het meest recente waarderingscijfer. Met een 9,2 zijn we trots en tevreden. Belangrijker is dat de klanten tevreden zijn. Dat een groot deel van onze klantenkring al tientallen jaren aan ons bedrijf is verbonden, zegt genoeg, zo denken wij.

Content Image 30
nxt.svg
back.svg
 • Vakmanschap
 • Gunstige locatie
 • Gedreven personeel
 • Comfort en gemak
Content Image 3
 • 12

  Medewerkers
 • 85

  Auto's op voorraad
 • 9

  ,2
  Klanttevredenheid

Daarom kiest u voor
Versteegen Auto’s

Betrekkelijk nieuw is het fenomeen ‘wens-auto’. De klant maakt haar of zijn wensen voor een auto kenbaar. Denk daarbij aan automerk, type, bouwjaar, kleur en prijsindicatie. Vervolgens gaan wij op zoek en zijn pas tevreden als de klant in de gewenste auto ons terrein verlaat.

Het is ook handig om te weten dat wij een ruime speelhoek hebben voor de kinderen zodat u zelf in alle rust auto’s kan bekijken en een gesprek kan voeren. Dat wij het woord ‘parkeerproblemen’ op ons terrein niet kennen, is mooi meegenomen.

Kortom, met Versteegen Auto’s bent u altijd op de goede weg!

Wij staan voor u klaar.

Team Versteegen Auto’s